Luc van Meeuwen – De zomer van mijn leven nu verkrijgbaar

Luc van Meeuwen

Luc van Meeuwen wordt geboren op 28 augustus 1965 en groeit op in het Limburgse Meeuwen.

Al zeer vroeg bleek dat hij over een krachtige stem beschikte. Luc is als kind zeer onder de indruk van de in België en Nederland alom geliefde zangeres, Mieke Gijs.

Een van zijn eerste singeltjes is dan ook een ode aan de goedlachse Mieke.

Inmiddels heeft Luc een eigen repertoire weten op te bouwen en is zijn ster rijzende in België en niet alleen daar. En wederom is het zijn grote idool Mieke die ervoor zorgt dat Luc opvalt in Nederland, Luc heeft namelijk aan Mieke gevraagd of zij samen met hem het duet wil opnemen voor zijn nieuwe abum en dat resulteert uiteindelijk in de opname “Samen kunnen wij de wereld aan’.

Dat dit niet onopgemerkt blijft blijkt als de Tros, hem samen met Mieke uitnodigt het lied te zingen in het populaire TROS programma’ Sterren TOP 20.NL. Het bewijst dat Nederland Luc ook heeft ontdekt. Inmiddels ligt er een uitnodiging in de bus om ook solo zijn opwachting te maken in het populaire TROS programma.

Luc is een jongen die er alles voor over heeft om er alles aan wil te doen zijn publiek te vermaken

10 seizoenen lang was hij de vaste gast op het podium in Bobbejaanland. Met het overlijden van Bobbejaan kwam er een einde aan de shows in Bobbejaanland. Maar het publiek is Luc niet vergeten.

Luc heeft geleerd zijn publiek te entertainen. Onlangs trad hij samen met Mieke en Marjan Berger op in een grote Belgische kerstshows.

Ook kwam er onlangs een aanbieding van het Belgische Universal maar Luc blijft liever eigen baas, want zoals hij zegt “het gaat toch immers steeds beter”. Het zegt genoeg over wie Luc van Meeuwen is.

Zijn groeiende schare fans, weten het al. Luc is hard op een publiekslieveling te worden.

Het klinkende bewijs dat Luc een serieuze hardwerkende zanger is, bewijst dit splinter nieuwe album waar hij zijn publiek ongetwijfeld een groot plezier mee zal doen.